<meta name="google-site-verification" content="1zjfDJf-Pc0jbvD1Q26xsz-hPdbj6nqdjFvAVUnbXb4" />
Tuesday, 5 June 2007

While waiting to be asleep..




# by Marcia Mailoa | 12:48 am |

4 Comments:


Blogger siduahuruf said:

MEM, serius? Bokap loe baca blog loe?! HAHAHAHA (Sorry if you find it inappropriate to laugh). Koq bisa2nya...
Btw good luck with the blog. I like it so far (I like comics! hahahaha)...
Can't wait to read more and see how you finalize the template or anything you plan doing...
Anyways, what does quinacridone stands for? Thank you for tellin me your new blog! I've been missing it.

# | 5 June 2007 at 08:17 |  
Blogger siduahuruf said:

Oh iya, I forgot to tell you, if you have any questions about the html stuffs or whatever, just shoot me a question. Hopefully I can help.
Congratz on the new blog :) Keep it up!

# | 5 June 2007 at 08:21 |  
Blogger The Blah Blah said:

iyeh! makanya.. males banget.. waktu itu langsung gw apus isinya haha.. without looking at other option such as make my blog private grr.. udah kalang kabut lol

gw dah lupa smua html stuffs neh, i think i'll need your help later on hahah

# | 5 June 2007 at 11:03 |  
Blogger siduahuruf said:

Lagu gw upload ke web space yang dikasi sama uni gw buat gw. Jadi begitu gw upload, ada urlnya, gw bisa taro as html ke blogger gitu. Kalo eloe mau, gw bisa kasi html commandnya. Gw ga bisa taro html codenya di sini, soalnya dia ga accept html code.

Kalo uni loe ga ada fasilitas storage gitu, cobain aje imeem.com, tapi html codenya jadi beda. Kalo imeem.com kayanya instructionnya sama kaya naro musik di fs deh.

Kalo masi ada pertanyaan, tanya lagi aje.

# | 6 June 2007 at 12:57 |  

Post a Comment



<< Home